SEO Gids voor webontwerpers en ontwikkelaars

Deze vraag geldt voor alle webdesigners en webontwikkelaars die er zijn, hoeveel van jullie denken dat het belangrijk is om te ontwikkelen of een website te ontwerpen met zoekmachine optimalisatie in het achterhoofd. Verrassend genoeg zullen de meesten van jullie zeggen dat het niet zo belangrijk is. Maak je geen zorgen vrienden; het is niet uw schuld zo veel webdesigners en ontwikkelaars niet om aandacht te besteden aan dit vitale feit. Als webdesigner of websiteontwikkelaar moet je meer te weten komen over SEO.

Er is een misvatting dat website optimalisatie is alleen voor zoekmachine experts, dat is niet waar. Als een website ontwerper of zelfs front-end ontwikkelaar SEO is uw verantwoordelijkheid. Als uw ontworpen site niet zoekmachine vriendelijk, je zou kunnen eindigen met het verliezen van veel verkeer. Je moet akkoord gaan met het feit dat website promotie is een toegevoegde waarde service en u verkopen of slijpen uw SEO vaardigheden als een uitgebreide service. Bewust of onbewust de meerderheid van de website ontwerpers plegen verschillende fouten, maar de top 6 van de partij zijn:

1. Splash-pagina

Splash Pages” ziet er misschien aantrekkelijk en interessant uit, maar ze zijn een zoekmachine optimalisatie debacle. Veel website-eigenaren hebben de neiging om op te zetten slechts een grote banner afbeelding en plaats een link getiteld “Klik hier om in te voeren”. Vergeet niet dat de link ingebed in de Flash-object is onmogelijk voor de spinnen om cache. Uw site “Startpagina” is een pagina met veel verkeer en wordt regelmatig gecrawld door webspinnen. Zo is het verstandig om een goed aangelegde en goed ontworpen startpagina te hebben.

2. Flash-menu’s zijn niet-spiderable

Veel ontwerpers laten hun talent graag zien door flitsende menu’s te maken met behulp van fade-in en geanimeerde menu’s. Ze zien er misschien aantrekkelijk uit, maar ze kunnen niet worden gezien door de zoekmachine spinnen.

First Stage SEO – Webpagina ontwerpen en on-site SEO

Webpagina ontwerpen is de eerste fase van website ontwikkeling en implementatie van SEO of Search Engine Optimization. Een doel van het ontwerpen van pagina’s, afgezien van het maken van de webpagina’s gemakkelijk te navigeren en er aantrekkelijk uitzien, is om ze Search Engine vriendelijk. Het proces omvat het implementeren van strategie├źn die wijzen op kwaliteit verkeer naar uw website.

Bezoekers kunnen worden gezegd dat de levensader van het bestaan van slechts elke website. Zonder verkeer zal uw bedrijf nooit gedijen, vooral in de zeer concurrerende industrie die we nu hebben. Dus, het houden van uw website pagina’s Search Engine vriendelijk is een must bij het ontwerpen van elke pagina. Dit zal onvermijdelijk rijden verkeer en met boeiende visuals en inhoud, uw kansen op het sluiten van een verkoop zijn beter.

Hier zijn verschillende ontwerptechnieken om uw website die er zijn, het winnen van de harten van mogelijke klanten:

Vermijd te veel graphics. Anders dan het laden van langzame pagina’s, indexeren zoekmachines tekst en media tellen niet mee. Om te voorkomen dat uw pagina’s worden overrompeld met onnodige animaties. De enige aan te raden tijd om deze te gebruiken in plaats van tekst is bij het publiceren van een e-mailadres, om te voorkomen dat het krijgen van spammed.

Eenvoudiger is beter. Het hebben van complexe en lange codes om frames en fancy toevoegingen aan uw website te maken kan ertoe leiden dat SE spinnen om uw site over te slaan. Een andere tip is om CSS te gebruiken om webpagina scripts te verkorten.

Een andere manier om zoekmachine vriendelijke pagina’s om uw bedrijf te stimuleren is door het plaatsen van uw onschatbare zoekwoorden op de juiste plaatsen. Trefwoorden zijn woorden of groepen woorden die webmasters gebruiken om een webpagina te optimaliseren. Deze komen overeen met een specifieke niche die webmasters willen dat hun producten of diensten te komen met wanneer internetgebruikers zoeken naar dergelijke termen. Een nauw verwante term is Meta Keywords die een vorm van meta tags. Deze worden gepresenteerd in hun HTML-formulier dat een beroep doet op de zoekwoorden die relevant zijn voor de inhoud van de pagina.

Hoe kies je een betaalbare website design en web development company

Er zijn veel criteria die moeten worden overwogen tijdens het kiezen van een Website design India service. Het kostenaspect is het belangrijkste van alles. De service mag echter niet worden geselecteerd door kwaliteitsfactoren te negeren. Als u een website wilt vinden die india-service ontwerpt die aan uw vereisten voldoet, moet u aandacht besteden aan het volgende.

Website ontwerpen India diensten zijn relatief goedkoper – dankzij de grote pool van geschoolde professionals die werkzaam zijn op het gebied van website ontwerp en onderhoud. Als u het juiste bureau vindt dat kwaliteitsdiensten aan hun cli├źnten aanbiedt, u zeer goed dit potentieel tegen een uiterst lage kosten exploiteren. Om een dergelijk agentschap te vinden, moet u een grondige evaluatie van de diensten die door hen.

Een professioneel Affordable Web Design bedrijf moet een breed scala aan diensten bieden die alle aspecten van website ontwerpen en onderhoud omvatten. Ze moeten ook aangepaste diensten op maat hebben om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten organisaties. Ook moeten ze flexibele diensten aanbod dat hun klanten zal helpen kiezen voor de diensten als de situatie vraagt.

Een Website design India bedrijf biedt meestal Web development services die website onderhoud en internet marketing diensten omvatten. Ze bieden diensten zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), social media optimalisatie (SMO), pay-per-click (PPC) reclame, banner reclame, artikel marketing, enz. Ze doen ook onderzoek naar trefwoorden en verwante zinnen. Als een bedrijf een speciale service nodig heeft, bijvoorbeeld een melding op hun zoekwoord, zijn ze ook in staat om dergelijke diensten aan te bieden. Op deze manier is het bedrijf in staat om tegemoet te komen aan de volledige behoeften van hun klanten. Door het aanbieden van al deze diensten onder een dak, het agentschap helpt haar klanten aanzienlijke bedragen besparen op website ontwikkeling en marketing.

In India is er geen gebrek aan ervaren softwareprofessionals. Ze zijn gespecialiseerd in elk gebied van software diensten populair deze dagen. Met zo’n grote pool van professionals beschikbaar, zullen de klanten vinden hun diensten zeer bevredigend en de moeite waard een grijper.