Deze vraag geldt voor alle webdesigners en webontwikkelaars die er zijn, hoeveel van jullie denken dat het belangrijk is om te ontwikkelen of een website te ontwerpen met zoekmachine optimalisatie in het achterhoofd. Verrassend genoeg zullen de meesten van jullie zeggen dat het niet zo belangrijk is. Maak je geen zorgen vrienden; het is niet uw schuld zo veel webdesigners en ontwikkelaars niet om aandacht te besteden aan dit vitale feit. Als webdesigner of websiteontwikkelaar moet je meer te weten komen over SEO.

Er is een misvatting dat website optimalisatie is alleen voor zoekmachine experts, dat is niet waar. Als een website ontwerper of zelfs front-end ontwikkelaar SEO is uw verantwoordelijkheid. Als uw ontworpen site niet zoekmachine vriendelijk, je zou kunnen eindigen met het verliezen van veel verkeer. Je moet akkoord gaan met het feit dat website promotie is een toegevoegde waarde service en u verkopen of slijpen uw SEO vaardigheden als een uitgebreide service. Bewust of onbewust de meerderheid van de website ontwerpers plegen verschillende fouten, maar de top 6 van de partij zijn:

1. Splash-pagina

Splash Pages” ziet er misschien aantrekkelijk en interessant uit, maar ze zijn een zoekmachine optimalisatie debacle. Veel website-eigenaren hebben de neiging om op te zetten slechts een grote banner afbeelding en plaats een link getiteld “Klik hier om in te voeren”. Vergeet niet dat de link ingebed in de Flash-object is onmogelijk voor de spinnen om cache. Uw site “Startpagina” is een pagina met veel verkeer en wordt regelmatig gecrawld door webspinnen. Zo is het verstandig om een goed aangelegde en goed ontworpen startpagina te hebben.

2. Flash-menu’s zijn niet-spiderable

Veel ontwerpers laten hun talent graag zien door flitsende menu’s te maken met behulp van fade-in en geanimeerde menu’s. Ze zien er misschien aantrekkelijk uit, maar ze kunnen niet worden gezien door de zoekmachine spinnen.