Webpagina ontwerpen is de eerste fase van website ontwikkeling en implementatie van SEO of Search Engine Optimization. Een doel van het ontwerpen van pagina’s, afgezien van het maken van de webpagina’s gemakkelijk te navigeren en er aantrekkelijk uitzien, is om ze Search Engine vriendelijk. Het proces omvat het implementeren van strategie├źn die wijzen op kwaliteit verkeer naar uw website.

Bezoekers kunnen worden gezegd dat de levensader van het bestaan van slechts elke website. Zonder verkeer zal uw bedrijf nooit gedijen, vooral in de zeer concurrerende industrie die we nu hebben. Dus, het houden van uw website pagina’s Search Engine vriendelijk is een must bij het ontwerpen van elke pagina. Dit zal onvermijdelijk rijden verkeer en met boeiende visuals en inhoud, uw kansen op het sluiten van een verkoop zijn beter.

Hier zijn verschillende ontwerptechnieken om uw website die er zijn, het winnen van de harten van mogelijke klanten:

Vermijd te veel graphics. Anders dan het laden van langzame pagina’s, indexeren zoekmachines tekst en media tellen niet mee. Om te voorkomen dat uw pagina’s worden overrompeld met onnodige animaties. De enige aan te raden tijd om deze te gebruiken in plaats van tekst is bij het publiceren van een e-mailadres, om te voorkomen dat het krijgen van spammed.

Eenvoudiger is beter. Het hebben van complexe en lange codes om frames en fancy toevoegingen aan uw website te maken kan ertoe leiden dat SE spinnen om uw site over te slaan. Een andere tip is om CSS te gebruiken om webpagina scripts te verkorten.

Een andere manier om zoekmachine vriendelijke pagina’s om uw bedrijf te stimuleren is door het plaatsen van uw onschatbare zoekwoorden op de juiste plaatsen. Trefwoorden zijn woorden of groepen woorden die webmasters gebruiken om een webpagina te optimaliseren. Deze komen overeen met een specifieke niche die webmasters willen dat hun producten of diensten te komen met wanneer internetgebruikers zoeken naar dergelijke termen. Een nauw verwante term is Meta Keywords die een vorm van meta tags. Deze worden gepresenteerd in hun HTML-formulier dat een beroep doet op de zoekwoorden die relevant zijn voor de inhoud van de pagina.